Wëllkomm bei der Luxembourg Online Assistance

Assistance

Ech kann keng Uriff maachen.

Gitt w.e.g. folgendermoossen fir:

Start ären Mobiltelefon nei

Test är SIM-Kaart an engem aneren Mobiltelefon.

Wann den Problem verschwent, läit de Problem un ärem Mobiltelefon.

Versicht des Telefonsnummer vun engem aneren Mobiltelefon unzeruffen.

Falls Dir Problemer beim Uruffen vun enger bestëmmter Nummer hutt, kann et un der Anrufsperre bei der anerer Nummer leien. An dësem Fall sollt di aner Persoun Kontakt zu hirem Operateur ophuelen.

Iwwerpréift är Netzqualitéit

Dofir kuckt Iech d'Unzuel vun den ugewisenen Balken vun ärem Mobiltelefon un. Gett et nëmmen een oder zwee Balken, ass d'Netzqualitéit schlecht.
Op e puer Standuerter kann d'Netzqualitéit schlecht sinn bzw. net duergoen. Des kann d'Empfänken bzw. d'Tätegen vun Appeller wesentlech beanträchtegen. Iwwerpréift op d'Appeller ausserhalb vun Gebaier oder wärend der Iech fortbeweegt, empfaangen bzw. getätegt kennen gi.

Hinweis:

Préift no all Handlung, ob des den Problem behuewen huet.

Ech hunn keng Internetverbindung op mengem Mobiltelefon.

An der Reegel iwwerhëlt ären Mobiltelefon d'Internet-Konfiguratiounsastellungen vun der SIM-Kaart automatesch. Falls déi mobil Dateverbindung net funktionéiert, iwwerpréift w.e.g. Folgendes:

• Sinn d'Mobile Daten aktivéiert?
  • Ass Roaming aktivéiert?
  • Sinn d'APN-Astellungen korrekt konfiguréiert?
  • Hutt der d'SIM-Kaart an engem aneren Mobiltelefon getest?
  • Hutt Dir Netz?

Daten- / MMS-Konfiguration

Dir kennt déi mobil Internetverbindung och manuell ariichten. Falls Dir äre Smartphone manuell konfiguréieren wëllt, wielt déi entspriechend Astellungen fir äre Betribssystem an suivéiert folgend Uweisungen:

Wielt eng Konfiguratioun:

Datenkonfiguratioun
Familljennumm:
LOL Internet
APN:
orange.lu
Proxy Server:
Net definéiert
Port:
8080
Benotzernumm:
Net definéiert:
Passwuert:
Net definéiert
Server:
Net definéiert:
MMSC:
Net definéiert:
MMS-Proxy:
Net definéiert:
MMS Port:
Net definéiert:
MCC:
270
MNC:
99
Authentifizéierungstyp:
PAP oder CHAP
APN Typ
default, supl
MMS- Astellungen
Familljennumm:
LOL MMS
APN:
orange.lu
Proxy server:
Net definéiert:
Port:
8080
Benotzernumm:
Net definéiert:
Passwuert:
Net definéiert:
Server:
Net definéiert:
MMSC:
http://mms.orange.lu
Proxy-MMS:
212.88.139.44
Port MMS:
8080
MCC:
270
MNC:
99
Authentifizéierungstyp:
PAP oder CHAP
APN Typ:
mms
contact assistance

Brauch méi Hëllef?

Eis Equipe steet bereet fir Iech ze beroden an all Är Froen ze beäntweren.

Kontaktéiert eis